Gratis verzending vanaf € 25! Lekker biologisch!

Over onsBarista's gezocht!

Kun je minimaal 24 uur per week? Mail naar [email protected]

Het is een lang gekoesterde droom om ‘later’ jam, wijn en andere producten  te verkopen, eerlijk en rechtstreeks van het land. Lange tijd een heel romantische droom maar wat bleef is de passie 
voor heerlijk eten en de overtuiging dat echt genieten betekent dat een product ook eerlijk moet zijn. Dat is Heerlijk waar! – Deli & co. 

Heerlijk waar! – Deli & co verkoopt biologische delicatessen zoals j’aim, thee, sappen, dressings, koffie en diverse andere producten die zo leuk verpakt zijn dat je ze cadeau wilt geven, aan jezelf of aan een ander. Ons motto is: 'samen genieten is nog leuker'! 

Onze producten zijn biologisch en ambachtelijk geproduceerd door mensen die onze passie voor heerlijk en eerlijk eten delen. Daarnaast proberen we ook te streven naar een fair trade of andere sociale manieren van produceren. Onze siropen bijvoorbeeld worden gemaakt door mensen die een nieuwe kans krijgen op (aangepast) werk. Maar daar doen we niet te ingewikkeld over want genieten betekent ook dat een product vooral heerlijk moet zijn. 

Online vind je ons op www.heerlijk-waar.nl en fysiek aan de Huizerweg 47b in Bussum waar je onze producten kunt proeven, kunt zitten om een broodje te eten, iets kunt drinken en natuurlijk ook alle producten direct mee kunt nemen als cadeautje of voor thuis.

Met heerlijke groet,

Marion de Heer 


Heerlijk waar! Deli & co
Huizerweg 47b
1401 GH Bussum

tel: 035-7370389
Email: [email protected] 
KvK-nummer: 56970439